Honlap tájékoztató | English | Fórum | Regisztráció | Keresés:
Aktuális rendezvények
Korábbi rendezvények


Tekintse meg a legfrissebb hozzászólásokat!

>> Kreatív-e a magyar reklám?
>> Van-e a reklámnak kultúrája? És a kultúrának reklámja?
>> Mit mutatnak a kreatív díjak az ügynökségekről?>> RekláMérték / RekláMérték 2011. december


>> Magyar Reklám / Magyar Reklám 2009. április ízelítő


Korábbi rendezvények

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Következő » Utolsó »
A hálózatsemlegesség aktuális kérdései
Pázmány Péter Katolikus Egyetem
PROGRAM 14.00 Köszöntő Dr. Tóth Tihamér (dékánhelyettes, PPKE JÁK) Dr. Koltay András (egyetemi docens, a Médiatanács tagja) 14.15 Előadások Dr. Bartolits István (NMHH Technológia-elemző főosztály vezetője) A hálózatsemlegesség vita alapja (műszaki szemmel) Miszlai Róbert (NMHH Infomédia szabályozási főosztály vezetője) Az NMHH nyilvános konzultációjának tapasztalatai Róka Tamás (NMHH Infomédia szabályozási főosztály helyettes vezetője) A BEREC tevékenysége a hálózatsemlegesség területén 15.15 Kávészünet 15.45 Kerekasztal beszélgetés Dr. Tóth András (GVH elnökhelyettese, a Versenytanács elnöke) Dr. Beke Nándor (szabályozási igazgató, NMHH) Dr. Kövesi Gabriella (szabályozási igazgató, Magyar Telekom) Dr. Detrekői Zsuzsa (jogtanácsos, MTE, Origo Zrt.) Baboss Csaba (szabályozási menedzser, Vodafone) Moderátor: dr. Bartóki-Gönczy Balázs (Versenyjogi Kutatóközpont)
>> részletek
Gyógyszerkommunikációs konferencia
Központi téma a különböző promóciós eszközök használata a gyógyszeripar területén.
>> részletek
SIGNEXPO 2012.
Syma Rendezvényközpont, Budapest

A Sign and Display magazin immár 5. alkalommal megrendezésre kerülő szakmai rendezvénye, a SIGNEXPO és társkiállítása, a DIGITALEXPO révén 2012. szeptember 19-21. között ismét megnyílik a vizuális kommunikáció világa a SYMA Rendezvényközpontban. A siker borítékolt, hiszen a legutóbbi kiállításon, 6.000 m2 területen bemutatkozó közel 100 kiállítót magába foglaló rendezvénycsokorra több, mint négyezer szakmai látogatót regisztráltak, és a helyszínen végzett felmérés eredménye szerint a látogatók 96 százaléka előjelezte részvételi szándékát a következő, 2012. évi rendezvényre, ami maximális elégedettségről tesz tanúbizonyságot.
>> részletek
ReklámFeszt
Akvárium Klub, 1051 Budapest, Erzsébet tér

A ReklámFeszt izgalmas programjaival, színes egyéniségeivel, fergeteges bulijaival lehetőséget biztosít minden szakmában dolgozó, vagy a szakma iránt érdeklődő számára, hogy kizökkenjen a mókuskerékből.
>> részletek
XXX. Magyar Sajtófotó Kiállítás
Kölcsey Központ (Debrecen, hunyadi u. 1-3.)
A Magyar Újságírók Országos Szövetsége és a Főnix Rendezvényszervező Nonprofit Kft. tisztelettel meghívja Önt, családját és barátait a „Harminc év képekben” megnyitójára.
>> részletek
Event Summit Hungary
Akvárium Klub

Egy rendezvény a rendezvényszakmának a rendezvényszervezésről.
>> részletek
Reklámbajnokság a 19. K&H olimpiai maraton és félmaraton váltón
Budapest, Kossuth tér

A futótársadalom rendkívül sokszínű: alkalmanként, vagy rendszeresen sok tízezer férfi és nő fut életkortól, lakóhelytől és foglalkozástól függetlenül Magyarországon. Ennek is köszönhető, hogy 2011-ben, a 18. K&H olimpiai maraton és félmaraton váltón - Közép-Kelet-Európa legnagyobb váltófutó versenyén - 1150 csapat indult. A klubokból, egyesületekből, baráti társaságokból, munkahelyi közösségekből verbuválódott csapatok leginkább azért jöttek el, hogy együtt hódolhassanak közös hobbijuknak ezen a rendkívül jó hangulatú eseményen. A „barátság versenyén” kis és nagy csatákat, várakozásteli pillanatokat, az egymásért küzdés megannyi felemelő mozzanatát élhették át a csapatok és a szép számú közönség egyaránt. 2012-ben, a 19. K&H olimpiai maraton és félmaraton váltó újdonságaként a szervező Budapest Sportiroda (BSI) a Magyar Reklámszövetség (MRSZ) szakmai partnerségével lehetőséget teremt a reklám és PR szakma képviselőinek arra, hogy a hétköznapokon megszokott fórumok mellett most egy különleges „terepen” is találkozzanak egymással, összemérve erejüket, kitartásukat, gyorsaságukat. Ezért külön versenyre hívják a reklám és PR szakma képviselőiből álló 3 fős csapatokat, meghirdetve számukra a Reklám bajnokságot.
>> részletek
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Következő » Utolsó »